Quan el caixer no està en el banc, sinó en l'estanc o en una administració de loteria

El tancament de sucursals bancàries en pobles menuts, en els últims anys, ha obert un nou mercat.

VÍDEO | Quan el caixer no està en el banc, sinó en l'estanc o en una administració de loteria

El negoci bancari ha canviat molt en els últims anys i, més encara amb la pandèmia de la Covid-19. Els més perjudicats, no obstant això, són els usuaris. A la Comunitat Valenciana, vora 144 sucursals havien desaparegut el setembre passat, i amb les fusions de certes entitats bancàries, aquesta xifra podria augmentar.

Part de les funcions de les sucursals les han assumides ara alguns estancs i administracions de loteria, que tenen llicència de l’Estat. La plataforma Nickel, per exemple, permet traure diners en diferents llocs com aquests estancs i administracions de loteria. Per a poder fer-ho, cal obrir-se un compte a aquesta plataforma, expliquen a À Punt NTC. L’ampli horari d’aquests tipus d’establiments és una altra dels avantatges que tenen.

Aquest tipus de servici podria salvar molts pobles oblidats pels bancs i també molts negocis que, amb més clientela, podrien recuperar les pèrdues derivades de la crisi sanitària. De fet, ja existeixen alguns bars que ofereixen aquesta nova prestació.

També et pot interessar

stats