Puig assegura que els majors de 50 estaran vacunats al juny si arriben les dosis previstes

El cap del Consell afig que els majors de 60 anys estaran immunitzats abans que acabe maig

Punt de vacunació massiva instal·lat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en una imatge d'aquest dilluns
Punt de vacunació massiva instal·lat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en una imatge d'aquest dilluns / Kai Försterling (Efe)

Els valencians majors de 50 anys estaran vacunats al juny contra el coronavirus, sempre que “seguisquen arribant les dosis al ritme compromés”. Així ho estima el president de la Generalitat, Ximo Puig, que s’ha mostrat “segur” d’aquesta afirmació si es manté el ritme d’arribada previst per a les dosis d’AstraZeneca, Pfizer, Moderna i Janssen, els quatre preparats que, ara per ara, administra la sanitat valenciana. 

Mentre això arriba, un altre dels col·lectius, el dels majors de 60 anys, estarà vacunat abans de finalitzar maig, la qual cosa "marcarà un punt d'inflexió molt important" en la lluita contra la pandèmia, segons ha expressat el cap del Consell. 

En aquest sentit, Puig ha recalcat que la Comunitat Valenciana està "absolutament preparada per a la vacunació, una altra cosa és el subministrament de les vacunes". De fet, ha destacat que al territori valencià "podríem anar molt més de pressa si tinguérem més vacunes".

Puig ha agraït a Alacant el treball del personal sanitari de la Comunitat Valenciana, fins i tot l'aportació psicològica que realitzen per a fomentar la vacunació entre la població.

També et pot interessar

stats