El PSPV porta a la Fiscalia l'agressió a un jove a la Creu Coberta de València al crit de "maricó"

El grup socialista considera que l'Ajuntament és "complaent amb esta mena d'actituds de discriminació"

Sis joves apallissen un altre a la zona de la Creu Coberta, a València
Sis joves n'apallissen un altre a la zona de la Creu Coberta, a València / À Punt NTC

El PSPV ha posat en coneixement de la Fiscalia l'agressió en grup que va patir diumenge un jove a la zona de la Creu Coberta, a València, al crit de "maricó", perquè investigue si es tracta d'un delicte d'odi.

Així ho ha anunciat el regidor socialista a l'Ajuntament de València Borja Sanjuán, qui ha denunciat que esta agressió se suma a altres actituds que s'estan produint últimament i que associen "la intolerància al nom de València".

Sanjuán ha assegurat que la ciutat "ha sigut referent de llibertat i de drets" i ha lamentat que últimament veu "un govern, si no passiu, complaent amb esta mena d'actituds de discriminació", que "està abaixant els braços i permetent que estos fets queden impunes".

Des del grup socialista han destacat que València "està patint una onada s'assassinats i agressions sense precedents, sense que el PP siga capaç d'augmentar la plantilla de Policia Local perquè no té pressupost per a pagar nòmines".

El PSPV ha presentat en el ple d'este dimarts una moció d'urgència perquè la Delegació de Policia Local intensifique la presència policial després dels greus fets esdevinguts en els últims dies i setmanes i, especialment, en horari nocturn i caps de setmana en els barris de la ciutat que siguen requerits.

També plantegen que l'equip de govern prenga les mesures necessàries per a finalitzar el procés selectiu i la immediata incorporació dels 200 nous agents.

També et pot interessar

stats