Diverses persones apallissen un jove al barri de la Creu Coberta de València

Compromís denuncia que l'agressió s'ha produït al crit de "maricó". La delegació de govern no ha confirmat que es tracte d'un cas de LGTBI-fòbia

Sis joves n'apallissen un altre a la zona de la Creu Coberta, a València / Associació de Veïns de Sant Vicent Màrtir - Bulevar Sud
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 de maig 2024 - 17:21 Actualitzat: 27 de maig 2024 - 12:10

Un jove de vint anys ha sigut traslladat este diumenge a l'Hospital La Fe de València amb ferides i contusions després de patir una brutal agressió en la zona de la Creu Coberta, segons han indicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

El succés s'ha produït al voltant de les 06:45 hores, moment en què el CICU ha enviat un SAMU. El personal sanitari ha atés el jove en el lloc dels fets i posteriorment l'ha traslladat a l'Hospital La Fe. La víctima va rebre l'alta el mateix dia, segons ha pogut confirmar À Punt de fonts de Sanitat.

Segons es pot veure en un vídeo gravat per un membre de l'associació de veïns de la zona, el jove ha sigut agredit per un grup persones quan es trobava en un banc d'una parada d'autobús, pròxima a una coneguda discoteca. En les imatges apareixen sis xics que colpegen amb puntades i punyades el jove, que no pot defensar-se de l'atac.

Compromís denuncia l'agressió al crit de "maricó"

La portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València, Papi Robles, ha denunciat que és una agressió LGTBI-fòbica al crit de "maricó". En este sentit, la cap de l'oposició ha desitjat la recuperació de la víctima i ha assegurat als agressors que "farem el vostre odi fora de la nostra societat i els vostres altaveus polítics fora de les institucions".

Ara per ara, la delegació del govern a la Comunitat Valenciana no ha confirmat que esta agressió en grup siga un cas d'LGTBI-fòbia i no ha rebut cap denúncia dels fets.

El PSPV denuncia la situació d'inseguretat “des que governa Catalá”

La portaveu del grup municipal socialista de València, Sandra Gómez, ha afirmat que la situació d'inseguretat a la ciutat està arribant a màxims històrics des que governa María José Catalá que, ha recordat, “va fer campanya electoral amb faules sobre ocupacions i inseguretat”. 

Gómez ha denunciat que “l'estafa fiscal” deixa Catalá sense pressupost per a poder incorporar els més de 100 policies locals que estan pendents, perquè “ha decidit que el pressupost de l’Ajuntament siga per a beneficiar els fons voltor rebaixant-los l'IBI”, ha afirmat.

També et pot interessar

stats