El presumpte parricida de Sueca, davant del jutge

Se l'imputen delictes d'assassinat, maltractament físic i psicològic i trencament de condemna 

Un vehicle de la Guàrdia Civil transporta l'acusat
Un vehicle de la Guàrdia Civil transporta l'acusat / À Punt NTC

L'home acusat de matar a ganivetades el fill, d'onze anys, el passat abril a Sueca ha tornat aquest dimarts al jutjat, on l'ha citat el magistrat instructor de la causa per a comunicar-li formalment els càrrecs que se l'imputen. En concret, se l'acusa d'assassinat, maltractament físic i psicològic i trencament de condemna, ja que hi havia una ordre d'allunyament en vigor en el moment dels fets.

El crim va ocórrer durant un cap de setmana en què la mare del menut, Jordi, l'havia deixat amb el progenitor, de qui estava separada, per a celebrar l'aniversari. El presumpte parricida va ser detingut poc després, quan la dona va acudir al domicili de l'exparella i, com que no li obria la porta, va avisar les autoritats. Aleshores es trobaren el cos sense vida del xiquet. 

L'acusat està empresonat preventivament a Picassent a l'espera del juí. Aquest dimarts ha comparegut davant de l'instructor, tot i que no havia de declarar. A les portes del jutjat d'instrucció número 4 de Sueca l'esperava un nodrit grup de gent que l'ha rebut amb crits d'assassí. 

L'advocada de la mare, Reyes Albero, ha apuntat en acabar la sessió judicial que l'actitud de l'home mentre li llegien els càrrecs imputats ha sigut "molt freda". "És un monstre total, no s'altera per a res", ha afegit.  

També et pot interessar

stats