Presó comunicada i sense fiança per al detingut per matar el fill d'onze anys a Sueca

Se li atribueixen quatre delictes, un per l'assassinat i tres més relacionats amb la mare del menut

Arribada del parricida de Sueca al jutjat

El titular del jutjat d'instrucció número 4 de Sueca ha decretat la presó comunicada i sense fiança per a l'home detingut per matar a ganivetades el seu fill d'onze anys, diumenge passat a Sueca (Ribera Baixa). L'acusat ha prestat declaració aquest dimecres pels fets. Tant a l'entrada com a l'eixida, nombrosos ciutadans han llançat crits d'indignació i rebuig.

L'home queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en relació amb menor i pels delictes de trencament continuat de condemna, maltractament i maltractament psicològic amb relació a la seua exparella, sense perjudici d'una ulterior qualificació, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El detingut ha arribat en un cotxe de la Guàrdia Civil davant d'un gran desplegament d'agents d'aquest cos, que han tallat el carrer, i de mitjans de comunicació. Ha accedit als jutjats pel garatge, moment en el qual ha sigut increpat per diverses persones que s'han congregat allí amb crits com "assassí" i "fill de puta".

Segons fonts de la investigació, la mare del menor assassinat ha estat aquest dimecres als jutjats, però els ha abandonat abans de l'arribada de l'exparella.

L'home, que tenia una orde d'allunyament de l'exdona per maltractaments, va ser detingut diumenge passat després que la mare acudira al domicili patern a arreplegar l'únic fill dels dos, que aquell dia complia onze anys. Com que no li obria la porta, va avisar els serveis d'emergències.

Quan una patrulla de la Guàrdia Civil es va presentar en l'habitatge, situat al centre de Sueca, els agents es van trobar amb el cos sense vida del xiquet, Jordi. Aquest suposa el primer cas de violència vicària registrat enguany.

També et pot interessar

stats