Presó provisional i sense fiança per al detingut per matar la seua parella a Torrevella

L'home, de 39 anys, va ser detingut dissabte després de presentar-se a les dependències de la Guàrdia Civil de Torrevella, on va assegurar haver matat la seua parella

Concentració en protesta per l'assassinat de la dona a Torrevella
Concentració en protesta per l'assassinat de la dona a Torrevella / À Punt NTC

El titular del jutjat de violència sobre la dona número 1 de Torrevella (Baix Segura) ha decretat aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home de 39 anys detingut dissabte passat per presumptament matar la seua parella, de 35 anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutjat manté la causa oberta per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació. El jutge també ha acordat com a mesura cautelar la suspensió del dret a la pàtria potestat respecte de la filla de la parella, una xiqueta de tres anys.

Els fets van ocórrer durant la matinada del dissabte. Al voltant de les 7:15 hores, l'home, de 39 anys, es va presentar a les dependències de la Guàrdia Civil de Torrevella i va manifestar que la seua parella es trobava inconscient després d'una agressió que, segons va afirmar, era mútua entre els dos. Els agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al domicili, on van confirmar la mort de la dona. Es tracta d'una parella, resident a Torrevella, amb una filla menor d'edat. Segons l'institut armat, no hi havia denúncies prèvies entre ells.

També et pot interessar

stats