Presó provisional per al conductor que va matar dos operaris de carretera a Sagunt

El jutjat l'investiga per dos homicidis per imprudència greu, conducció temerària i conducció sota la influència de tòxics

Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU
Imatge d'arxiu d'una unitat del SAMU / GVA

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Sagunt ha ordenat l'empresonament provisional, comunicat i sense possibilitat de fiança per al conductor de la furgoneta que va matar dos operaris de carretera, de 25 i 47 anys, en la nit del 19 d'octubre a l'AP-7 a l'altura de Sagunt (Camp de Morvedre).

L'investiga per dos delictes d'homicidi per imprudència greu, un altre per conducció temerària i un més per conducció sota la influència de tòxics.

El conductor, de 34 anys, va ser detingut després d'abandonar la unitat de cures intensives de l'Hospital de Sagunt, on li van fer les proves toxicològiques. L'acompanyant en el vehicle va donar positiu en estupefaents.

L'increment del consum d'estupefaents al volant preocupa a la DGT. En els últims anys, el 20% dels conductors morts en accident de trànsit estava sota els efectes de l'alcohol o les drogues, el doble que fa una dècada, segons va alertar en el programa Pròxima Parada d'À Punt el catedràtic de Seguretat Viària Luis Montoro. La DGT detecta diàriament una mitjana de 444 conductors que donen positiu per alcohol o drogues. 

També et pot interessar

stats