Detingut el conductor que dimecres va matar dos operaris a l'AP-7 a l'altura de Sagunt

Li imputen dos delictes d'homicidi imprudent, conducció temerària i conducció sota influència de drogues i begudes alcohòliques

Un vehicle del SAMU
Un vehicle del SAMU / CICU

El conductor que dimecres a la nit va atropellar mortalment dos operaris de 25 i 47 anys que treballaven a l'autopista l'AP-7 a l'altura de Sagunt (Camp de Morvedre) ha quedat detingut aquest divendres, segons ha comunicat la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

El conductor està ingressat a l'UCI de l'Hospital de Manises en custòdia. La detenció ha sigut en eixir de l'estat de sedacció en què estava, segons han detallat les fonts mencionades.

Li imputen dos delictes d'homicidi imprudent, conducció temerària i conducció sota influència de drogues i begudes alcohòliques.

Els fets van passar al voltant de les 22:30 hores de dimecres al quilòmetre 473 de la via, prop de l'antic peatge i en sentit a Alacant. Els serveis sanitaris van atendre tres operaris més, de 25, 34 i 61 anys, i els donaren d'alta al lloc dels fets. L'accident va obligar a tallar la carretera durant unes hores.

També et pot interessar

stats