Un conductor mata dos operaris en l'AP-7 a l'altura de Sagunt

El conductor del vehicle, de 34 anys està ingressat en estat greu a l'hospital de Manises on se l'ha traslladat després d'un ingrés inicial a l'hospital de Sagunt

Una SAMU en una imatge d'arxiu
Una SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press

Dos operaris de 25 i 47 anys que treballaven en l'autopista l'AP-7 van morir atropellats per una furgoneta la nit de dimecres a l'altura del terme municipal de Sagunt, segons ha informat la Direcció General de Trànsit. El conductor del vehicle, de 34 anys està ingressat en estat greu a l'hospital de Manises on se l'ha traslladat després d'un ingrés inicial a l'hospital de Sagunt.

Els fets van passar al voltant de les 22:30 hores en el quilòmetre 473 de la via, en les proximitats de l'antic peatge i en sentit Alacant. Tres operaris més, de 25, 34 i 61 anys, van ser atesos i donats d'alta en el lloc dels fets pels serveis sanitaris.

L'accident va obligar a tallar durant unes hores la carretera.

El conductor se sotmetrà a una prova d'estupefaents

El conductor anava acompanyat per un altre home que va donar positiu per consum de drogues. Les proves no se li van poder fer al conductor, perquè va ser sedat després de patir un atac d'ansietat. Les analítiques es completaran en les pròximes hores a l'hospital de Sagunt.

Cent operaris morts en cinc anys

Un informe de la DGT de 2020 va alertar de la mort d'un centenar de persones en cinc anys mentre treballaven en les carreteres espanyoles, dels quals la meitat eren operaris de conservació i manteniment.

També et pot interessar

stats