Presó per als tres homes detinguts pel crim de Samuel Luiz i llibertat per a la dona

Aquest matí la Policia Nacional ha detingut dos menors d’edat, un d’ells amb antecedents penals

Comissaria de Lonzas a la Corunya, on es troben detinguts els quatre joves
Comissaria de Lonzas, a la Corunya, on estaven detinguts els quatre joves / Efe

La jutgessa del jutjat d'instrucció número 1 de la Corunya ha decidit enviar a presó els tres homes majors d'edat detinguts per la seua implicació en el crim de Samuel Luiz, tal com havia sol·licitat la Fiscalia.

Els tres acusats, corunyesos d'entre 20 i 25 anys, han passat a disposició judicial aquest divendres de matí, juntament amb la quarta detinguda, una dona també corunyesa i de la mateixa edat, que finalment ha quedat en llibertat amb l'obligació de comparèixer en el jutjat. La Fiscalia no havia sol·licitat per a ella l'ingrés a la presó.

Després d'escoltar el testimoni de tots els arrestats, la magistrada ha indicat en la resolució que els quatre són sospitosos d'haver comés un delicte d'homicidi o d'assassinat, pendent de definir al llarg de la instrucció.

A més d'aquests quatre joves, també han sigut arrestats aquest divendres per la Policia Nacional dos menors d’edat, un d'ells amb antecedents penals, així que, fins al moment, hi ha sis detinguts per la seua implicació en la mort del jove Samuel.

També et pot interessar

stats