Estem preparats per al certificat Covid?

El president Ximo Puig ha anunciat que el requeriment d’aquest document per a accedir a determinats espais serà imminent

Estem preparats per al Certificat Covid?
21 de novembre 2021 - 22:14

El president de la Generalitat ha comunicat aquest diumenge que en els pròxims dies es demanarà oficialment el passaport Covid a la Comunitat Valenciana. La mesura es pren després que altres països europeus, com ara Àustria i els Països Baixos, hagen implementat aquest requeriment tenint en compte el ràpid increment de contagis que s'ha registrat en les últimes setmanes. 

La mesura implica que vora el 90% de la població valenciana que ja ha sigut immunitzada haurà de mostrar la prova oficial d'haver rebut la pauta completa o d'haver passat la malaltia recentment per a accedir als locals d'oci i restauració.

La principal eina, i la més còmoda, per a poder accedir al passaport Covid és el certificat digital, que es pot descarregar des del web de Sanitat i ensenyar des del mòbil, però és important tindre a mà altres alternatives per a quan la tecnologia falle. Es recomana portar sempre un duplicat físic i anar amb compte de no danyar el codi QR si el portem imprés en un paper sense protecció.

També et pot interessar

stats