Puig confia que el passaport Covid estarà en vigor abans del pont de la Constitució

La Generalitat treballa ja per a presentar una proposta al TSJ

Imatge d'un passaport covid en el mòbil d'una persona vacunada
Imatge d'un passaport Covid en el mòbil d'una persona vacunada
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
21 de novembre 2021 - 14:41 Actualitzat: 22 de novembre 2021 - 20:13

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dilluns que "abans del pont de la Constitució" de desembre estarà ja en vigor la normativa que regularà la necessitat d'exhibir el conegut com a "passaport Covid" per a acreditar la vacunació i poder accedir a determinats espais. Segons ha explicat, des de la Generalitat estan "treballant ja per a presentar al tribunal de justícia una proposta".

El cap del Consell va remarcar aquest diumenge que cal buscar la màxima seguretat per a les persones mitjançant la vacunació. "Tenim ja al 92% de la població diana de la Comunitat Valenciana vacunada, però hem de llançar un missatge a aquest 8% de la població", ha emfatitzat Puig.

El darrer informe del Ministeri de Sanitat xifra en el 91,1%, vora 4,1 milions de persones, la població diana valenciana que ha rebut la primera dosi. Aquestes dades, que fan referència al dijous, situen en el 79,6% la ciutadania de la Comunitat Valenciana que ha rebut la pauta completa d'immunització.

"No podem tindre la seguretat absoluta, perquè els vacunats també es poden contagiar, però si fem les coses de manera adequada, amb mascareta i distància de seguretat, segur que podrem superar una situació que s'està complicant en altres països", ha conclòs el president.

També et pot interessar

stats