L’Advocacia de la Generalitat avala el certificat Covid, però marca algunes limitacions

Indica que es concreten els espais on s’hauria de demanar i el límit temporal per a l'aplicació 

Imatge d'un passaport covid en el mòbil d'una persona vacunada
Imatge d'un certificat Covid en el mòbil d'una persona vacunada

L’informe jurídic sol·licitat pel Consell per a implantar el certificat Covid té l’aval de l’Advocacia de la Generalitat, segons ha sabut À Punt Notícies. L’Advocacia marca, això sí, dues pautes o criteris que el Consell hauria de seguir per a poder implantar-lo: concretar els espais en què s’hauria d’aplicar i deixar clar el límit temporal per a demanar-lo, en funció de l’evolució de la pandèmia.

El cap del Consell, Ximo Puig, ha explicat aquest dijous que la Generalitat treballa a aprovar una limitació d’accés “en alguns llocs determinats per als que no s'hagen vacunat". El govern valencià ja treballa per a aprovar-lo, seguint les recomanacions de l’Advocacia de la Generalitat.

Puig ha recordat que a la Comunitat Valenciana hi ha més de 400.000 persones que no s'han vacunat. "Necessitem que es vacunen, que facen un pas avant a favor de la seua pròpia vida, de la de la seua família i de tota la societat", ha emfatitzat. "El certificat Covid és un instrument més i estem estudiant la tecnologia perquè allí on es limite l'accés es puguen fer efectives de veritat aquestes accions", ha ampliat.

També et pot interessar

stats