El pont de les Flors de València ja porta oficialment el nom de Rita Barberá

Pròximament, s'abordarà el nomenament de la política popular com a alcaldessa honorària de la ciutat a títol pòstum

Imatge d'arxiu del pont de les Flors
Imatge d'arxiu del pont de les Flors / À Punt NTC

El pont de les Flors de València ja porta oficialment el nom de pont de les Flors - Rita Barberá després de ser ratificada aquest divendres en junta de govern la proposta del Partit Popular. Pròximament, s'abordarà, a més, el nomenament de l’exalcaldessa com a alcaldessa honorària de la ciutat a títol pòstum.

En la junta d'aquest divendres s'ha aprovat també la concessió de subvencions a les entitats i associacions sense ànim de lucre per a la realització de programacions i projectes culturals a la ciutat per un import total de 150.000 euros. En total, es donarà suport a l'activitat de cinquanta entitats, per ajudes que oscil·len entre els 600 euros i els 10.349 euros, depenent de la naturalesa i continguts de les iniciatives a desenvolupar.

S'ha desestimat la sol·licitud d'altres 29 entitats que havien participat en la convocatòria, bé per no aconseguir la puntuació mínima exigida per la comissió avaluadora, per incompliment de les bases, o per no haver presentat la documentació requerida. A més, altres dues entitats han desistit voluntàriament de la seua petició.

D'altra banda, s'ha desestimat un altre dels recursos contra la suspensió del projecte per a la ubicació d'un centre de dades als antics magatzems del port. Es tracta del recurs de reposició interposat el mes d'agost passat per la mercantil Nethits Telecom Group SL contra la suspensió de l'adjudicació d'un centre de dades al citat edifici.

També et pot interessar

stats