L’Ajuntament de València preveu que Rita Barberá siga alcaldessa honorària i done nom al pont de les Flors al setembre

Catalá ha assegurat que estan a l’espera que arribe l'expedient corresponent abans de passar al ple d’aquest mes

Imatge d'arxiu de Rita Barberà
Imatge d'arxiu de Rita Barberà / Europa Press

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha assenyalat aquest divendres que en el ple ordinari de setembre de l'ajuntament, l'exprimera edil de la ciutat pel Partit Popular, Rita Barberà, serà nomenada alcaldessa honorària i el pont de les Flors rebrà el seu nom si l'expedient corresponent està acabat. "És una de les qüestions que abordarem si pot ser en el ple d’aquest mes. Si està l'expedient culminat, per descomptat que ho farem", ha assegurat.

Catalá s'ha pronunciat així després de la visita que ha fet a les obres del Palau de la Música, on ha anunciat que el gran auditori valencià tornarà a obrir les portes amb sengles concerts els dies 5 d'octubre (reservat a abonats i amics del palau) i 6 d'octubre (obert al públic i gratuït).

El consistori va precisar que el nomenament d'alcaldessa honorària s’inclourà juntament amb la resta d’honors i distincions de la ciutat per a l’any 2023. Per a l’alcaldessa, María José Catalá, això era un “compromís que assumírem en el seu dia, que ja plantejàrem en el consistori quan governava l’esquerra, que no ho va voler aprovar”.

L’alcaldessa ha ressaltat que "no és una qüestió de voluntat política" sinó "qüestió que l'expedient estiga culminat" i es puga portar avant. "Per nosaltres sí", ha precisat.

També et pot interessar

stats