Polseres intel·ligents per a evitar cues i controlar l’aforament en Falles

Una comissió de València implanta la mesura perquè les comandes a les barres siguen més àgils i per a saber en tot moment quanta gent hi ha als espais comuns

La polsera que implantarà la comissió Almirall Cadarso-Compte d'Altea de València per a garantir la seguretat en les Falles del setembre
La polsera que implantarà la comissió Almirall Cadarso-Comte d'Altea de València per a garantir la seguretat en les Falles del setembre / Europa Press

Els fallers i falleres de la comissió Almirall Cadarso-Comte d’Altea de València portaran polseres intel·ligents les pròximes Falles. És la solució tecnològica que han adoptat per tal que les celebracions del setembre, marcades per la pandèmia, siguen segures i la comissió puga controlar en tot moment aspectes com les vendes a la barra del casal o l’aforament del seu espai.

Cada membre de la comissió haurà de dur una polsera amb tecnologia NFC, que li permetrà accedir al casal o la carpa, pagar a les barres i, al mateix temps, que la seua presència es comptabilitze i així es puga saber en tot moment si els espais tancats de la comissió superen l’aforament, segons han explicat des d’aquesta comissió que planta el seu monument a l’Eixample.

Les mateixes fonts han afegit que, amb aquesta tecnologia, la gestió de les barres serà més àgil, donat que, amb la polsera, els fallers podran evitar cues per a demanar i pagar, mentre que la comissió podrà “tindre més control de les vendes amb informació en temps real”.

Es tracta d’una polsera semblant a les que ja s’utilitzen en alguns concerts, que fins i tot evitarà als fallers que porten diners en efectiu, ja que podran pagar amb un senzill moviment de monyica.

El vicepresident de l’àrea de Noves Tecnologies de la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea explica que van dissenyar el sistema fa uns anys perquè aquesta comissió "aposta molt per la tecnologia". Una innovació que ara, en temps de pandèmia, es presenta molt útil.

En aquesta línia, el director executiu del Grup Casfid, Javier Juanes, afirma que "s'ha demostrat durant aquests temps complexos la necessitat que existeix d'usar la tecnologia per a garantir la seguretat de les persones. Per això, és clau que les Falles a poc a poc vagen incorporant aquest tipus de tecnologia i és que, a més de seguretat, també li fan fàcil la vida al faller", ha argumentat.

També et pot interessar

stats