Ribó no veu perillar les Falles perquè espera que es controle l’onada de contagis veloçment

Per la seua banda, Galiana ha assegurat que continuen treballant perquè les Falles se celebren al setembre con està previst

Dues falleres en l'última cremà de les falles, are fa dos anys / Shutterstock
Dues falleres en l'última cremà de les falles, ara fa dos anys / Shutterstock

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dijous que no veu perillar la celebració de les Falles, previstes per al mes de setembre, davant de l'increment de casos de Covid-19 perquè espera que aquest repunt de contagis es controle amb la mateixa velocitat amb la qual ha arribat.

El primer edil ha explicat que encara falten dos mesos per a la data prevista per a la seua celebració i ha considerat que l'augment de casos, de la mateixa manera que ha vingut a alta velocitat, es pot controlar també a alta velocitat.

Ribó ha recordat que sempre ha dit que les Falles es farien en unes condicions molt controlades i ha insistit en aquesta idea. "Crec que les Falles fa falta fer-les però en unes condicions molt controlades", ha afegit.

Després d'això, el responsable municipal ha reiterat que no veu perillar les festes i ha apuntat que pensa que ningú pot pensar que el moviment faller puga tindre alguna relació amb la situació actual de la pandèmia. 

Per la seua part, el regidor de Cultura Festiva a València i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha afirmat, preguntat per la mateixa qüestió, que a hores d'ara es continua treballant perquè les Falles puguen tindre lloc al setembre com està previst.

L’edil ha assenyalat que si hi ha alguna novetat o algun canvi en les mesures restrictives a causa de l'evolució de la pandèmia que puguen afectar-ne la celebració, la Generalitat els les farà arribar.

També et pot interessar

stats