El personal de neteja dels centres educatius denuncia que els “boicotegen” la vaga

Critiquen que en alguns centres s’insta docents, educadores i alumnat a netejar les instal·lacions.

Concentració de treballadores de la neteja
Concentració de treballadores de la neteja / Europa Press

El personal de neteja de les empreses Raspeig i Netalia, en vaga indefinida des de dilluns, ha denunciat les actuacions en perjuí de la convocatòria feta en molts centres afectats i ha assegurat que els “boicotegen” la vaga.  

El comité de vaga es reunirà dimarts que ve amb representants de la Generalitat per a trobar una solució “satisfactòria” al conflicte, segons ha indicat CCOO-PV en un comunicat.

El personal de neteja ha criticat que en alguns centres s’està instant docents, educadores i alumnat i els presos, en el cas de la presó de Picassent, a netejar les instal·lacions. 

En aquest context, les netejadores han fet una crida a les comunitats educatives afectades perquè donen suport a les seues reivindicacions, “malgrat els inconvenients que puguen patir per la falta dels serveis de neteja als centres”.

Les treballadores en vaga pels impagaments de les empreses de neteja Raspeig i Netalia han lamentat aquest boicot tot i que elles estan “complint rigorosament” els serveis mínims imposats, malgrat considerar-los “altíssims”. 

També et pot interessar

stats