Pedro Sánchez visita el centre de recepció de persones refugiades a Alacant

Acompanyat del president de la Generalitat, Ximo Puig, i del ministre d'Inclusió, José Luis Escrivá, tindrà una trobada amb les famílies acollides al centre

Pedro Sánchez i Ximo Puig al centre de recepció de persones refugiades a Alacant
Pedro Sánchez i Ximo Puig al centre de recepció de persones refugiades a Alacant / À Punt

El president del Govern, Pedro Sánchez, visita aquest dijous, 31 de març, a partir de les 11:00 hores, el Centre de Recepció, Atenció i Derivació de persones refugiades procedents d’Ucraïna, a la Ciutat de la Llum (Alacant) per a reconéixer les labors de recepció, atenció i derivació de la ciutadania ucraïneses que arriba a Espanya fugint del conflicte bèl·lic a Ucraïna.

El cap de l'executiu, acompanyat pel ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, i del president de la Generalitat, Ximo Puig, tindrà una reunió amb els responsables del centre i, a continuació, farà un recorregut per les instal·lacions.

Primer visitarà l'espai assignat a la Policia Nacional, on la ciutadania ucraïnesa tramita la documentació, i després per la zona d'atenció i arreplega de dades de la Seguretat Social. Més tard, visitarà les estades habilitades per a l'acolliment temporal de persones refugiades, on tindrà una trobada amb les famílies acollides al centre.

També et pot interessar

stats