Ouigo recupera els 'Pink Days' i ven bitllets entre Madrid i València a menys de 20 euros

La companyia ferroviària anuncia també 28.000 places setmanals Alacant-Madrid a partir del segon trimestre

Tren d' Ouigo al costat d'un AVE de Renfe
Tren d'Ouigo al costat d'un AVE de Renfe / Efe

L’operador ferroviari de baix cost Ouigo torna a llançar la promoció de Pink Days per a dimarts i dimecres 10 i 11 de gener, durant els quals es podran adquirir bitllets per 9, 15 i 19 euros a les línies que opera a Espanya, Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona i Madrid-València.

La promoció estarà disponible des de les 09:00 hores del 10 de gener fins a les 23:59 hores de l'11 de gener a la pàgina web i a l'app de l'operador de trens d'alta velocitat, segons ha explicat en un comunicat.

Les tarifes de 9, 15 i 19 euros s'apliquen en els viatges d'adults, ja que la companyia manté la tarifa plana que ofereix sempre de cinc euros per a xiquets i xiquetes d'entre quatre i tretze anys, i la tarifa gratuïta per als menors de fins a tres anys si viatgen en braços d'un adult.

Aquesta campanya de Pink Days de gener segueix la que Ouigo va posar en marxa el novembre passat, quan també va vendre durant dos dies bitllets a menys de quinze euros en la línia Madrid-València per a celebrar els dos mesos d'inauguració d'aquesta ruta.

"Ouigo torna amb aquesta altra oferta flaix al gener perquè volem ajudar els nostres viatgers a superar la temuda costera després de Nadal i al fet que continuen viatjant en alta velocitat el 2023 sense penalitzar-los la butxaca", ha assegurat el director comercial i de màrqueting d’Ouigo España, Federico Pareja.

28.000 places setmanals entre Alacant i Madrid 

La companyia ferroviària oferirà 28.000 seients setmanals en dues freqüències diàries d'anada i tornada d'alta velocitat entre Alacant i Madrid a partir del segon semestre del 2023. Així s'ha anunciat en una reunió entre el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la directora general d'Ouigo, Hélène Valenzuela, amb la finalitat d'abordar els plans d'aquest operador a Espanya per a connectar Alacant amb la capital espanyola.

Segons un comunicat de la Diputació, Mazón ha destacat l'aposta d'aquest operador per la província i per Alacant "com a eix prioritari per a incrementar fluxos turístics i de negocis gràcies als seus avantatjosos preus i qualitat".

Per part seua, Hélène Valenzuela ha explicat que aquesta serà la tercera ruta de la companyia a Espanya, "un eix fonamental per a impulsar l'economia de la regió". La companyia ferroviària, que té previst inaugurar aquesta línia en el primer semestre de l'any, comptarà amb una parada a Albacete i tindrà dues freqüències, amb 4.000 places al dia.

També et pot interessar

stats