Ouigo vendrà dimecres i dijous bitllets per al trajecte Madrid-València a nou i quinze euros

L'oferta es manté durant dos dies i els viatges podran realitzar-se entre desembre i febrer, excloses les dates de Nadal

Un tren estacionat durant la inauguració del primer trajecte d'Ouigo
Un tren estacionat durant la inauguració del primer trajecte d'Ouigo / Europa Press

Ouigo, el segon operador ferroviari de baix cost a la Comunitat Valenciana, vendrà a nou i quinze euros el 80% dels bitllets per a adults en la línia Madrid-València des d'aquest dimecres, 30 de novembre, i durant dos dies. Podran gastar-se els mesos de desembre, gener i febrer, exceptuant les dates de Nadal.

L'oferta s'emmarca en els Pink Days de la companyia, amb què vol celebrar els quasi dos primers mesos de circulació de la línia, inaugurada el passat 7 d'octubre. La promoció estarà disponible a través de la pàgina web i de l'app de l'operador d'alta velocitat des de les 9:00 hores del 30 de novembre fins a les 23:59 hores de l'1 de desembre.

Les tarifes a nou i quinze euros s'aplicaran en els viatges que es realitzen en la ruta que connecta les estacions de Madrid-Chamartín-Clara Campoamor i València-Joaquín Sorolla entre el 10 de desembre de 2022 i el 28 de febrer de 2023, amb excepció dels dies compresos entre el 23 de desembre de 2022 i el 6 de gener de 2023, tots dos exclosos de l'oferta.

També et pot interessar

stats