Oltra sobre Marcelo: "No és exemplar ni ha de servir d'exemple"

El futbolista del Reial Madrid publicà en xarxes una foto amb la família a València tot i el tancament perimetral.

Marcelo
El futbolista Marcelo amb la família a València

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha considerat aquest dimarts que la presència a la platja de la Malva-rosa de València del futbolista del Reial Madrid Marcelo, malgrat els tancaments perimetrals decretats per a frenar l'expansió de la Covid-19, "no és una imatge exemplar ni ha de servir d'exemple".

Així mateix, la responsable autonòmica ha destacat que es continua estant en "un moment complicat" per la pandèmia i ha afirmat que és necessària la "responsabilitat" i el "compliment estricte de la normativa", a més d'"accelerar la vacunació" conforme vagen arribant dosis.

Oltra s'ha pronunciat d'aquesta manera després de presidir la reunió de la comissió mixta de l'estratègia valenciana per a la igualtat del poble gitano, preguntada per la fotografia que el futbolista va publicar aquest diumenge de la seua estada a la platja de la Malva-rosa.

Oltra ha afirmat que "no sols la comunitat científica sinó les dades estan apuntant ja la quarta ona" de la Covid-19, segons ha dit, una situació que "no ens podem permetre". Per això, Mónica Oltra ha ressaltat que "allò necessari és la responsabilitat" i el "compliment estricte de la normativa".

"No s'hi ha d'entrar ni eixir-ne"

La vicepresidenta del Consell ha subratllat que "la Comunitat Valenciana té un tancament perimetral" i ha indicat que això suposa que "no s'hi ha d'entrar ni eixir-ne". "Per tant, si no hi ha un motiu justificat (ha matisat que "sempre hi ha motius justificats" i que "això haurà d'investigar-ho l'òrgan competent"), no s'han de donar aquestes situacions", ha conclòs.

També et pot interessar

stats