Nova batuda policial a la Coma contra un grup delictiu que furtava i estafava a tot Espanya

L'operatiu, en què han participat efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, s'ha saldat amb almenys un detingut

Operatiu policial desplegat aquest dimecres a la Coma, Paterna
Operatiu policial desplegat aquest dimecres a la Coma, Paterna / À Punt NTC

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han executat un operatiu conjunt al barri de la Coma, a Paterna, que s'ha saldat amb almenys una persona detinguda. L'objectiu de la batuda, que ha començat a primera hora d'aquest dimecres, era desarticular un grup d'extorsió que es dedicava a cometre estafes i robatoris per tot el país. Els delinqüents venien després els productes que havien furtat a través d'internet.

El barri paterner de la Coma és una zona conflictiva i marginal, d'acció preferent per part de les autoritats i aïllada del nucli urbà. En les últimes setmanes ha registrat un augment de la presència policial amb diversos dispositius per a vetlar per la seguretat en la zona.

Recentment, el centre de salut adscrit va haver de tancar durant quasi dues setmanes perquè s'havia quedat sense personal, ja que la pràctica totalitat dels professionals d'atenció primària que hi treballen havia sol·licitat la baixa laboral. Una escampada motivada, en gran part, per les amenaces que pateixen diàriament i que, fins i tot en alguna ocasió han passat a ser directament agressions. Algunes, amb armes. Per a poder reobrir l'ambulatori amb garanties per a preservar la integritat de la plantilla, la Conselleria de Sanitat va haver de posar en marxa un operatiu policial especial amb efectius de la policia autonòmica i la local de Paterna.

També et pot interessar

stats