El nombre de turistes britànics a Benidorm baixa un 2,2 per cent

L'associació hotelera HOSBEC atribueix aquesta baixada a la "fugida" de turistes cap a allotjaments "de caràcter il·legal.

Una imatge de la platja de Benidorm a l'estiu
Una imatge de la platja de Benidorm a l'estiu / Morell (Efe)

Baixa un 2,2 per cent el nombre de turistes britànics que passen les vacances en hotels de Benidorm. Segons ha informat la patronal hotelera Hosbec, el descens del mercat britànic durant la primera quinzena de juny ha portat a una caiguda de l'ocupació, que s'ha situat en el 88,6 per cent. 

L'associació hotelera atribueix aquesta baixada al "descens notori de britànics" que es detecta des del principi del 2017. Les causes principals són l'elecció d'altres destinacions turístiques com Turquia, Egipte o Tunísia, a més de la reducció d'unes 10.000 places als principals aeroports britànics que volen a Alacant. També, tal com apunta Toni Mayor, president de la patronal, la "fugida" cap a allotjaments "de caràcter il·legal, més econòmics, com els apartaments pertanyents a l'economia col·laborativa".

No obstant això, Mayor ha assenyalat que l'increment del mercat espanyol en 2,5 punts contraresta en part el descens dels britànics, que per a la segona quinzena del mes presenta una previsió d'ocupació del 91,2%.

També et pot interessar

stats