Minut de silenci en record de la dona assassinada a Torrevella per la parella

La plataforma feminista Vives ens Volem Baix Segura, ha demanat més recursos a l'àmbit municipal per a fer front a aquesta violència estructural

Concentracio Torrevella

L'Ajuntament de Torrevella ha convocat un minut de silenci aquest diumenge al migdia en protesta per l'assassinat, presumptament per la seua parella, d'una dona de 35 anys. En l'acte han participat col·lectius feministes de la ciutat i la majoria de les forces polítiques al consistori. No hi ha hagut presència ni de Ciutadans ni de la regidora no adscrita que es va presentar com a candidata de Vox.

La víctima tenia una filla d'uns tres anys que, en el moment de l'agressió, es trobava en casa d'uns familiars. Tot i que no hi havia denúncies prèvies, cal recordar que el fet que no s'haja presentat una denúncia formalment no implica que no s'hagen produït situacions de maltractament o violència masclista.

Vives ens Volem Baix Segura, una plataforma que va nàixer el 2018 per a lluitar contra la violència de gènere, ha demanat més recursos en l'àmbit municipal per a fer front a aquesta violència estructural, alhora que ha reconegut els avanços fets al conjunt de la Comunitat Valenciana.

En cas de confirmar-se com a cas de violència masclista, aquesta seria la cinquena víctima mortal a la Comunitat Valenciana el 2021 i la que fa 41 a l'estat espanyol.

També et pot interessar

stats