Els metges podrien reduir la sedació a l’alzirenc hospitalitzat a Mèxic a partir de dimarts

La família, que ha recaptat vora 23.000 euros per a unes despeses hospitalàries que ja freguen els 40.000 euros, se sent esperançada

Adrián Fernández i la seua esposa, Sofia Parada, el dia de la seua boda
Adrián Fernández i la seua esposa, Sofia Parada, el dia de la seua boda / À Punt NTC

Els metges que atenen l’alzirenc ingressat en l'UCI d'un hospital de Cancún (Mèxic) des de diumenge passat podrien començar a reduir-li la sedació a partir de dimarts per a veure com reacciona.

Segons la cunyada de l'home hospitalitzat, Marta Parada, la família se sent esperançada davant d’esta possibilitat. Este dilluns rebrà al seu nebot, de set anys, que fins ara es trobava amb els seus pares a Mèxic i que torna acompanyat d’un familiar.

L'home, Adrián Fernández, i la dona es trobaven de lluna de mel en un hotel a Cancún amb el fill de set anys, quan ell va patir un tall de digestió a la piscina i un ofegament posterior que li va provocar una parada cardiorespiratòria.

Els socorristes que es trobaven al lloc van aconseguir reanimar-lo i va ser traslladat a l'hospital més pròxim, situat a una hora de distància de l'hotel, on va ingressar en estat crític, i desplaçat posteriorment a un altre centre hospitalari amb coma induït.

L'endemà del seu ingrés, l'assegurança mèdica que tenia contractada la parella per al viatge va informar la família que havien superat el màxim permés per la pòlissa —uns 25.000 euros— i ja no es podien fer càrrec de les despeses, que ascendeixen a uns 8.000 euros diaris.

L'entorn familiar porta recaptats prop de 23.000 euros per a assumir les despeses hospitalàries, que ja ronden els 40.000 euros, mentre el municipi d'Alzira, on resideix la parella, també s'ha bolcat en la recaptació de fons.

També et pot interessar

stats