Acaba sense èxit la segona jornada de recerca del cos de Marta Calvo als voltants de Manuel

El dispositiu policial s'ha traslladat a les nou del matí a una pedrera de Castelló (Ribera Alta), on els telèfons del detingut el situen el dia dels fets

Paratge proper a Manuel on s'han centrat aquest dimarts les tasques de cerca
Paratge proper a Manuel on s'han centrat aquest dimarts les tasques de cerca / À Punt NTC

La segona jornada de l'operatiu de cerca per a localitzar les restes mortals de la jove Marta Calvo ha finalitzat sense trobar noves pistes. La Guàrdia Civil havia représ aquest dijous de matí la búsqueda en les zones pròximes a la localitat de Manuel (Ribera Alta) que va començar a escorcollar dimarts.

El dispositiu policial, que integren una trentena d'agents i dos gossos ensinisitrats, s'ha traslladat a les nou del matí a una pedrera abandonada que fa d'abocador il·legal, al paratge natural de la Font Amarga, a Castelló (Ribera Alta). La pedrera està a uns tres quilòmetres de Manuel, el municipi en què residia el detingut, Jorge Ignacio Palma. Els agents començaren a inspeccionar la mateixa àrea aquest dimecres, juntament amb l'Ermita de Santa Anna, a la Llosa de Ranes. De moment no hi ha avanços sobre el parador de la jove, però la cerca continuarà en els pròxims dies.

Les noves zones de recerca s'ha delimitat a partir dels moviments del detingut el dia dels fets que han revelat l'anàlisi de la geolocalització dels seus telèfons mòbils. Uns desplaçaments que Palma va ocultar en la declaració policial.

La represa de la recerca ha renovat l'esperança de la família de trobar el cos de Marta Calvo després de prop de dos anys d'investigacions. "Ara sí, aquesta és la definitiva" va declarar la mare de la jove d'Estivella a À Punt després de la reactivació de les batudes.

Jorge Ignacio Palma va confessar a la Guàrdia Civil haver desmembrat el cos de Marta Calvo després d'una presumpta mort accidental, i haver repartit les restes per diversos contenidors de Manuel, la localitat on residia. La revelació va portar a revisar durant huit mesos sense resultat desenes de tones de fem a l'abocador de Dos Aigües, al qual arriben les deixalles de la Ribera Alta. Els investigadors i la família de la víctima sospiten que va mentir per a despistar i guanyar temps.

També et pot interessar

stats