Acaba per hui la recerca del cos de Marta Calvo

Els agents de l'UCO han buscat en una pedrera ubicada a Castelló, en una ermita a la Llosa de Ranes i a Manuel

La Guardia Civil repren la búsqueda de Marta Calvo.
La Guardia Civil repren la búsqueda de Marta Calvo. / Ana Escobar / EFE

Els agents de l'UCO, un total de 30 agents acompanyats de gossos de la unitat canina, han représ durant el matí d'aquest dimecres la recerca del cos de Marta Calvo, desapareguda des del 2019. Han començat buscant pel terme de Manuel, on va desaparéixer la jove i on se li va perdre la pista, però també pels termes municipals de Castelló, la Llosa de Ranes i Senyera.

Els agents han delimitat la zona a partir dels moviments que revela el mòbil del detingut el dia de la desaparició. Fonts de la investigació consideren aquesta informació "rellevant" perquè el detingut la va ocultar.

La recerca ha partit de la localitat de Manuel, des d'on els agents s'han dirigit a una pedrera ubicada a Castelló, a la Ribera Alta, i després han anat a l'ermita de Santa Anna, a la Llosa de Ranes i també al Camí de Poveda, de Manuel, on han tornat.

Els treballs s'han ha centrat en diferents àrees com pous i casetes rurals i amb l'ajuda de gossos especialitzats a trobar restes. A primera hora d'aquesta vesprada han parat la recerca, que reprendran demà.

També et pot interessar

stats