Marisol Burón, mare de Marta Calvo: "Me'n vaig amb el dolor de no saber on està la meua filla"

La mare de la jove assassinada suposadament per Jorge Ignacio Palma afirma que l’acusat menteix

Marisol Burón, mare de Marta Calvo, a l'eixida dels jutjats després de la declaració de Jorge Ignacio Palma, suposat assassí de la seua filla / À Punt NTC

La mare de Marta Calvo, Marisol Burón, ha lamentat entre sanglots que se’n va a casa amb el dolor de no saber on està la seua filla. Així s’ha pronunciat després d'escoltar aquest dimecres la declaració de l'acusat de la desaparició de la seua filla i suposat assassí d'altres dues joves, Jorge Ignacio Palma.

Burón ha atés els mitjans de comunicació que han seguit la vista amb la declaració davant el Tribunal del Jurat de Jorge Ignacio Palma entre llàgrimes i molt afectada per les manifestacions realitzades per l'acusat, que ha assegurat que mai ha tingut intenció de fer mal ni matar, i ha afirmat que va pensar a suïcidar-se.

Palma també ha posat en dubte alguns aspectes exposats durant el judici per les veus expertes, i ha reiterat que va desmembrar el cos de Marta Calvo i el va tirar en bosses a dos contenidors d'Alzira (Ribera Alta) i un de Silla (Horta) però no la va matar.

"Per què menteix, quan vaig estar a sa casa li vaig dir que era la mare de Marta Calvo i ell diu que es va pensar que era una madama? Tot és mentida", ha assenyalat Burón, per a agregar que el pitjor de tot és que segueix sense saber on està el cos de la seua filla.

Burón s'ha preguntat com el suposat assassí pot qüestionar el que diu la Guàrdia Civil, els forenses i els criminòlegs i dir que han falsejat els informes, i ha indicat que són persones expertes amb una mitjana de 40 anys d'experiència.

Finalment, la mare de la jove de 25 anys que suposadament va morir a una casa de Manuel (Ribera Alta) després de mantindre una cita amb l'acusat, ha dit que és un covard i s'ha preguntat per què no es va suïcidar abans de matar les tres xiques, en al·lusió a les idees suïcides que ha manifestat haver tingut Palma des que Marta Calvo va morir fins que es va entregar a la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats