La mare de Marta Calvo sobre la declaració de Palma: "Espere que li caiga tot el pes de la llei"

Marisol Burón manté l'esperança que l'acusat desvele el parador del cadàver de la filla

Marisol Burón, la mare de Marta Calvo, atén a À Punt a les portes de la Ciutat de la Justícia
Marisol Burón, la mare de Marta Calvo, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

"Espere que li caiga tot el pes de la llei". Així s'ha manifestat la mare de Marta Calvo, la més mediàtica de les tres presumptes víctimes mortals de Jorge Ignacio Palma, en els minuts previs a la declaració de l'acusat en la Ciutat de la Justícia de València. 

Marisol Burón ha explicat que només espera i desitja que el suposat assassí de la filla li diga on està el cos, que a parer seu està "sencer", a diferència de la versió que ha donat l'acusat, que va confessar haver desmembrat el cos. 

La mare de Marta Calvo ha destacat l'absència en la sessió de Pilar Jacome, la mare de l'acusat, que va renunciar també a declarar com a testimoni. Per a Burón, no ha acudit al judici perquè té por de "ficar la pota".

"Jo recorde tot el que va passar, la veritat es queda en la memòria. Les mentides s'obliden, les veritats es queden per a tota la vida", ha declarat.

Burón ha volgut aclarir que la filla consumia substàncies de manera esporàdica "com tota la joventut, tenia 25 anys", i ha manifestat que li està fent molt de mal el judici perquè sent "coses que són mentida".

"Però ací estic per a fer justícia a la meua filla i a totes", ha conclòs.

També et pot interessar

stats