Llibertat provisional per als dos homes detinguts per drogar i violar una jove a Formentera

La jutgessa els ha retirat el passaport i els ha imposat la prohibició d'eixir de les illes

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil a Formentera
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil a Formentera / Europa Press

El jutjat d'instrucció número 2 d'Eivissa ha decretat aquest dilluns la llibertat provisional per als dos detinguts per la presumpta agressió sexual múltiple ocorreguda a Formentera.

La jutgessa els ha retirat el passaport, els ha imposat la prohibició d'eixir d'Eivissa i Formentera i els ha ordenat compareixences periòdiques, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB).

Els detinguts, de 32 i 37 anys, estan acusats de drogar, agredir brutalment i violar una jove de 19 anys al final de juliol a Formentera. Un tercer home també hauria estat implicat en la violació, encara que ha fugit al Marroc, on té una orde de crida i cerca perquè responga davant la justícia.

Els fets van ocórrer a la fi de juliol, i una setmana després la víctima va interposar una denúncia davant la Policia Nacional, a Palma. La jove va denunciar que va patir una agressió sexual continuada i que va ser torturada amb cremades de cigarrets i culleres cremant, a més de drogada amb cocaïna perquè no oposara resistència.

També et pot interessar

stats