Lastra garanteix l'aprovació d'una llei trans i d'habitatge

Les diferències entre el PSOE i Unides Podem són el principal obstacle.

Una bandera trans oneja a les portes del Congrés
Una bandera trans oneja a les portes del Congrés / @PlataformaTrans

La portaveu del PSOE en el Congrés, Adriana Lastra, ha garantitzat que el govern espanyol aprovarà una llei trans, d'igualtat i d'habitatge, de la mateixa forma que ja ho van fer amb altres projectes, com la llei d'educació o la d'eutanàsia. Lastra ha explicat que tot i que hi ha diferències entre el PSOE i Unides Podem, aconseguiran el seu objectiu.

A més, la socialista ha centrat el seu discurs a arremetre contra el líder del PP, Pablo Casado, i l'ha convidat a trencar la seua aliança amb Vox en vista del mal resultat obtingut pels populars en les eleccions catalanes del 14F. Segons Lastra, Vox “està devorant” el PP i és “una amenaça per a la democràcia i la llibertat a Espanya”. En la seua opinió, “no es tracta de canviar de seu”, com ha anunciat Casado, sinó de “política, d'estratègia i, sobretot, de socis”.

Finalment, Lastra ha retret a Casado el seu missatge de “pessimisme estèril” sobre la gestió de la pandèmia, un missatge que “només porta desesperança”, quan “la decepció només està instal·lada entre els votants” del PP.

També et pot interessar

stats