Lambda decideix les pròximes línies d'actuació en el 14é congrés

Amb el lema "Lluitem contra l'odi, som i estarem", el col·lectiu LGTB+ celebra el conclave aquest cap de setmana a Las Naves de la ciutat de València

Inauguració del 14è Congrés de Lambda a València
Inauguració del 14é congrés de Lambda a València / Lambda

Lambda, el col·lectiu valencià LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, celebra el 14é congrés aquest cap de setmana amb el lema "Lluitem contra l'odi, som i estarem", on decidirà les principals línies d'actuació de l'entitat per als pròxims dos anys.

El congrés, que té lloc a Las Naves, Centre d'Innovació, i pot seguir-se per xarxes socials a través del hashtag #14CongresLambda, comptarà amb la presència de representants de partits polítics, entitats socials i altres col·lectius LGTBI com ara Sergi Campillo, vicealcalde de València; Rubén Sancho, secretari autonòmic d'Igualtat i Diversitat de la Generalitat; i Dolors Gimeno, diputada de Diversitat de la Diputació de València.

En la jornada de treball d'aquest dissabte, les persones sòcies i voluntàries de Lambda avaluaran la gestió de l'última executiva i reflexionaran sobre els reptes a curt termini i la manera de treballar per abordar-los durant els pròxims dos anys.

L'acte estarà conduït pel comunicador LGTB+ Jorge Alcocer i inclourà una part reivindicativa amb una performance a càrrec del Grup Trans de Lambda. A més, també hi haurà actuacions de Dansà Inclusiva i de l'artista drag Liz Dust, així com lectura de poesia a càrrec d'Encarna Mabel, mare que acompanya la diversitat.

També et pot interessar

stats