L’Upcycling Festival celebra la festa del reciclatge de roba a València

Las Naves acull aquest dissabte una trobada de moda sostenible en paral·lel a la voràgine consumista del Black Friday

Las Naves acull l’Upcycling Festival, una gran trobada dedicada al reciclatge de roba usada / À Punt NTC

Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, acull aquest dissabte l’Upcycing Festival, la primera gran trobada dedicada al reciclatge de roba usada que té lloc a la ciutat.

La jornada tindrà la presència de deu experts de la moda sostenible valenciana, que acompanyaran les persones assistents en el procés de customització de les peces de vestir que porten des de casa amb la finalitat de transformar-les i donar-los una segona vida.

A banda d’aquests workshops de reciclatge de moda, l’estilista Bianca Fuentes, creadora del projecte Estilismo Consciente, oferirà un taller per a mantenir un armari sostenible i claus per a rentar la roba i allargar-li la vida.

L’artista multidisciplinària especialitzada en moda circular Yasmina Benabdelkrim, que té el seu estudi a València després d’haver treballat per a grans marques com Dior o Vogue, serà l’encarregada de tancar la jornada.

Aquest festival, que arriba en paral·lel a la voràgine consumista que celebra el Black Friday, aposta per la conscienciació al voltant de formes de consum responsable i per afavorir l’economia circular. L’accés és gratuït i tindrà lloc entre les 11:00 i les 19:00 hores a la seu de Las Naves de València.

També et pot interessar

stats