L'Audiència ordena incorporar més correus dels investigats pel presumpte encobriment d'abusos de l'ex d'Oltra

L'òrgan judicial insta que se sumen els que abasten d'octubre a desembre del 2019

L'exvicepresidenta Mónica Oltra arriba a la Ciutat de la Justícia acompanya del seu advocat
L'exvicepresidenta Mónica Oltra arriba a la Ciutat de la Justícia acompanyada del seu advocat / Rober Solsona (Europa Press)

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha ordenat incorporar més correus electrònics de totes les persones investigades en la causa sobre el presumpte encobriment dels abusos sexuals a una menor tutelada per part d'un educador, exmarit de qui fora vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra. En concret, l'òrgan judicial insta que se sumen els correus electrònics de tots els imputats en el període d'octubre a desembre del 2019.

Així figura en un pronunciament, datat el 2 de febrer, en el qual l'Audiència estima el recurs d'apel·lació parcial interposat per l'associació Gobiérnate contra una resolució anterior del jutjat d'instrucció número 15 de València, en el qual no atenia la petició d'incorporar els correus corresponents a aquella franja temporal.

En la seua apel·lació, Gobiérnate va al·legar que és procedent tindre en compte aqueixes comunicacions "en ser el període de temps en què es produeix l'inexplicable desarxivament i enviament de l'expedient informatiu, així com la posterior sentència condemnatòria".

D'altra banda, en el mateix pronunciament, l'Audiència rebutja el recurs d'apel·lació que va presentar Vox en què demanava una sèrie de diligències. I recorda que aquest partit no ha presentat cap escrit adherint-se a les peticions que va fer Gobiérnate ni ha tingut en compte que s'han admés algunes de les proves sol·licitades per aquesta associació ni s'ha recorregut la denegació d'unes altres.

També et pot interessar

stats