L’alzireny ingressat a Mèxic no necessita oxigen addicional i confia rebre l’alta prompte

La família anuncia que ja no necessita més donatius econòmics, perquè en reduir-se les despeses, pot fer front al cost del tractament

L'equip mèdic que atén el jove alzireny té previst començar a rebaixar-li la sedació des d'este dilluns
La família del jove hospitalitzat des de principis de maig ha manifestat que ja no necessita més donatius econòmics / À Punt NTC

El jove d’Alzira ingressat en un hospital privat de Mèxic des del passat 5 de maig, quan quasi s’ofega en la piscina de l’hotel de Cancún on celebrava la lluna de mel, ja no necessita l’oxigen de manera addicional. “Tot va millor i esperem que prompte ens donen l’alta”, assegurava l’esposa d’Adrián Fernández, qui està amb ell a Mèxic, a l’espera de poder volar fins a Espanya quan es recupere totalment.

Per eixa raó, i donat que la millora implica una reducció de les despeses sanitàries, la família ha comunicat que no necessiten més donacions. “Estarem eternament agraïts per l’ajuda i força rebuda estos dies. Amb totes les ajudes rebudes, no ens en calen més, de veritat. Hem deixat el compte tancat ja, donat que amb el temps que ens queda d’estar ací, podem fer nosaltres front a les despeses”, exposava Sofia Parada, la dona d’Adrià.

El clam, desesperat, de la família del jove alzireny demanant ajuda per a afrontar les elevades despeses que requeria l’atenció sanitària d’Adrián, que es va arribar a debatre entre la vida i la mort després de quasi ofegar-se en la piscina de l’hotel on s’allotjava. Els efectes que li va deixar l’accident, l’obligaven a estar en la Unitat de Cures Intensives (UCI) durant dies, una estada que implicava despeses d’entre 8.000 i 12.000 euros diaris.

Davant esta situació, i el reclam d’ajuda per part de la família, Alzira es va bolcar en la recollida de donatius. De fet, el pròxim divendres hi havia organitzada una caminada solidària i el dia 31 un altre dinar solidari per a continuar recaptant fons.

Tot i que l’esposa d’Adrià no ha oferit cap termini, sí que ha confirmat que el jove millora, de fet ja no necessita oxigen addicional, segons ha concretat. No obstant això, la recuperació total s’allargarà uns dies, com ha assenyalat Sofia. “Estarem ací uns dies més de recuperació, fins que Adrià estiga bé per a poder volar”, matisava. 

També et pot interessar

stats