El jutjat que investiga la tragèdia al Medusa Fest rep nou denúncies

Cinc de les denúncies es van presentar davant el jutjat i les altres quatre, davant les forces i cossos de seguretat

Imatge exterior de l'escenari principal del Medusa
Imatge exterior de l'escenari principal del Medusa / Natxo Frances (Efe)

El jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Sueca, encarregat d'investigar el que va ocórrer al Medusa Festival de Cullera (Ribera Baixa) la matinada del passat dissabte, ha rebut ja nou denúncies d'afectats. En l'accident va morir un jove de 22 anys de Daimiel (Ciudad Real) i diverses dotzenes d'assistents al festival van resultar ferits.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha informat que cinc de les denúncies es van presentar davant el jutjat i les altres quatre, davant les forces i cossos de seguretat que cada denunciant ha considerat oportú (Guàrdia Civil o Policia Nacional).

Després de produir-se l'accident, van ser ateses en diversos hospitals de València i d'Alacant un total de 32 persones, encara que s'estima que va haver-hi més ferits, perquè molts se'n van anar a centres sanitaris en vehicles particulars, dels quals només tres segueixen hospitalitzats. Dues de les joves es troben ingressades en hospitals valencians amb lesions vertebrals i estan pendents de ser intervingudes quirúrgicament.

La policia judicial de la Guàrdia Civil investiga el que va succeir en aquest festival, que va quedar suspés després d'aquest incident. Pel que sembla, el van provocar unes intenses ratxes de vent que van enderrocar diverses estructures metàl·liques.

També et pot interessar

stats