Dues joves ferides en el Medusa, amb lesions vertebrals i pendents d'intervenció quirúrgica

Un tercer pacient està pendent d'una cirurgia per una fractura de tíbia i peroné

L'escenari principal del Medusa
L'escenari principal del Medusa / Natxo Frances (Efe)

Dues de les joves ferides dissabte passat per la caiguda d'elements de l'escenari i altres parts del recinte del Medusa es troben ingressades en hospitals valencians amb lesions vertebrals i estan pendents de ser intervingudes quirúrgicament.

Així ho ha confirmat aquest dimecres el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, després d'una visita als hospitals on estan ingressades les persones ferides en l'incident de tren de Caudiel. 

El conseller ha facilitat la informació que li han fet arribar sobre l'evolució dels lesionats en l'accident del Medusa. En total, hi ha tres persones que continuen ingressades, després de dues altes dels últims dies: les dues dones, que segons el conseller estan "estables", i un pacient que igualment està estable i pendent de cirurgia, amb una fractura de tíbia i peroné.

El sinistre en el festival va ocórrer al voltant de les 04:00 hores del dissabte, enmig d'unes fortes ràfegues de vent, en el marc del que es denomina "esclafit tèrmic", que va provocar l'assolament de part d'elements de l'escenari i de l'entrada al recinte. Un jove de 22 anys va morir i 40 persones van requerir atenció mèdica, de les quals 32 van ser assistides en hospitals i cinc es van quedar ingressades. D'aquestes últimes, s'ha donat d'alta a dues.

També et pot interessar

stats