Denuncien que part de l’escenari del Medusa va caure hores abans de l’accident mortal

Un xicotet esclafit sec es va produir durant l'actuació d'Steve Aoki, programada de 20:30 a 22:00 hores, segons dades de l'estació d'Avamet més propera

Vídeo en què es aprecia com part de l'escenari central del Medusa Festival cau durant l'actuació d'Steve Aoki

Assistents al Medusa Festival de Cullera han denunciat en les xarxes socials que durant l’actuació del DJ Steve Aoki, programada a partir de les 20:30 hores i que va acabar abans de les 22:00 hores, part de l’escenari va caure. Els fets haurien ocorregut hores abans que l'escenari caiguera al voltant de les quatre de la matinada a conseqüència d'un colp de vent. Aquest accident ha causat la mort d'un jove de 22 anys i ha ferit quaranta persones. Cinc víctimes continuen ingressades, una d'elles, a l'UCI de l'Hospital de la Ribera amb una fractura de columna.

Els vídeos publicats mostren com elements de la màscara que fa de remat de l'escenari principal cauen sense provocar cap dany personal. "Quan vaig arribar a l'escenari hi faltava part de la corona, però no s'havia pausat l'actuació", ha explicat a À Punt NTC María, una assistent que s'havia desplaçat a Cullera des de Madrid i ha passat la nit a casa d'uns amics per por de quedar-se a la zona de càmping del festival.

L'hora d'un dels tuits demostra que aquest primer despreniment, a les 21:30 hores, s'hauria produït com a mínim sis hores abans del segon. Aquesta part de l'escenografia va caure a la part posterior de l'escenari i prop d'un treballador, segons ha narrat un membre del personal tècnic del festival a aquest mitjà.

L'equip de l'Oratge d'À Punt Mèdia ha pogut comprovar amb dades de l'estació d'Avamet de Sant Antoni, la més propera al lloc dels fets, que es va produir un xicotet esclafit sec quan es va despendre part de l'escenari central.

Minut a minut

També et pot interessar

stats