La jutgessa deixa també en llibertat el sisé detingut per la violació grupal de dues menors a Burjassot

Era l'únic major d'edat arrestat pels fets investigats i se suma als altres cinc xics d'entre 15 i 17 anys que podrien estar involucrats

Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió
Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió / À Punt NTC

La jutgessa ha decretat llibertat provisional, amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicar-se amb les víctimes, per al jove de 18 anys detingut per estar suposadament implicat en la violació grupal a dues menors a Burjassot a mitjan maig.

Aquest xic, l'únic major d'edat de tots els detinguts fins ara, haurà de comparéixer periòdicament en seu judicial, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). Es va presentar per iniciativa pròpia a la comissària de Burjassot en saber que estava sent buscat per les forces de seguretat.

Els fets pels quals arrestaren a aquesta sisena persona ocorregueren el 16 de maig en una casa abandonada de Burjassot, prop de Godella. S'investiga una violació grupal a una menor de 12 anys i una altra individual a una xiqueta de la mateixa edat. Les víctimes suposadament no coneixien els agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram. 

Uns dies després de la denúncia foren detinguts cinc menors, d'entre 15 i 17 anys. El jutge, després d'escoltar-los declarar, els va deixar en llibertat vigilada amb ordre d'allunyament de les víctimes en contra del criteri de la Fiscalia de Menors, que va recórrer per això la decisió i va sol·licitar l'internament dels xics per considerar aquella mesura "més adequada als fets".

La causa passarà ara a ser tramitada pel jutjat d'instrucció número 1 de Paterna.

També et pot interessar

stats