La Policia deté un sisé home, major d'edat, per les agressions sexuals de Burjassot

L’arrestat passarà a disposició judicial d'ací a poques hores, segons fonts policials

Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió
Casa abandonada a Burjassot on va tindre lloc la presumpta agressió

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres un home de 18 anys per la seua presumpta implicació en les agressions sexuals de dues xiquetes el 16 de maig a Burjassot (Horta Nord), segons han informat fonts policials.

L’arrestat, que ha estat detingut cap a les 08:00 hores, és el sisé home detingut per la seua implicació en aquests fets, i l'únic major d'edat. Passarà a disposició judicial d'ací a poques hores. 

Els fets pels quals ha estat detingut ocorregueren el 16 de maig en una casa abandonada de Burjassot, prop de Godella. En aquest cas s'investiga una violació grupal a una menor de 12 anys i una altra individual a una xiqueta de la mateixa edat. Les víctimes suposadament no coneixien als agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram.

Quan les joves denunciaren l’agressió es va detindre cinc joves d’entre 15 i 17 anys com a presumptes autors. Però dos dies després el jutge va acordar llibertat vigilada amb allunyament per a tots ells, en contra del criteri de la Fiscalia, que va recórrer contra aquesta decisió i va sol·licitar l'internament dels menors per considerar aquesta mesura "més adequada als fets".

També et pot interessar

stats