El Justicier de Viver revela dades sobre la identitat dels camells del poble en un escrit anònim

La carta conté una llista dels presumptes traficants de droga de la zona amb lletres soltes del seu nom o la professió que desenvolupen

Un escrit anònim revela la identitat dels camells de Viver

A Viver, a l’Alt Palància, està circulant els últims dies un escrit anònim on es revelen dades dels presumptes traficants de droga de la localitat, com per exemple lletres del seu nom o la professió que desenvolupen. 

Escrit anònim
Escrit anònim

La intenció del Justicier de Viver -batejat així per alguns veïns del poble- és clara: acabar amb la impunitat amb què actuen els traficants “ja que ni la Guàrdia Civil ni les autoritats fan res per a solucionar el gran problema que tenim amb les drogues al poble”, assegura.

La carta, escrita amb plantilla i distribuïda a través de les bústies de correu particulars durant la nit, està signada amb les paraules “Stop drogues” i un avís a navegants: “en breu, es donarà informació sobre els millors clients”. En escrits posteriors s’amenaça amb la possibilitat de fer públic telèfons i, fins i tot, fotografies del moment de la compra. 

Escrit anònim
Escrit anònim

El veïnat desconeix de qui pot tractar-se, però el contraatac no s'ha fet esperar. Un altre escrit anònim en el qual s’acusa el Justicier de Viver de delator i s’adverteix del perill de quedar-se sense “perica” si el tema “salpica”. Signa la missiva La Resistència.

També et pot interessar

stats