El jurat popular declara Bernardo Montoya culpable de tots els càrrecs pel crim de Laura Luelmo

L'home estava acusat de l'agressió sexual i l'assassinat de la professora zamorana, el 2018

Bernardo Montoya, declarat culpable de l'agressió sexual i assassinat de Laura Luelmo, a la sala de l'Audiència de Huelva
Bernardo Montoya, declarat culpable de l'agressió sexual i assassinat de Laura Luelmo, a la sala de l'Audiència de Huelva / A. Pérez (Europa Press)

Aquest divendres, el jurat popular ha declarat per unanimitat que Bernardo Montoya és culpable de tots els càrrecs de què estava acusat: assassinat, agressió sexual i detenció il·legal, pel segrest i posterior crim de Laura Luelmo, una professora zamorana de 26 anys que va desaparéixer al desembre del 2018 a la localitat d'El Campillo (Huelva).

Després d'això, tant la Fiscalia com les acusacions que exercien la família i la Junta d'Andalusia han mantingut les peticions de pena fetes ahir.

En el juí, fet a porta tancada, Montoya no ha reconegut els fets, encara que abans sí que va reconéixer que havia traslladat el cos de la jove i es va disculpar amb la família de la víctima. És l'únic fet que ha admés l'acusat en les declaracions, tant en el primer dia de juí com en l'última sessió. 

Segons ha informat el seu lletrat, Miguel Rivera, s’ha ratificat en l'última versió, que inculpa la seua exparella com la presumpta autora del crim.

També et pot interessar

stats