El jove ingressat a Mèxic rep l’alta i la setmana que ve tornarà a Alzira

La família reitera l'agraïment al veïnat per haver-se bolcat organitzant activitats per a recaptar fons i ajudar-los a pagar l’elevada factura de les despeses sanitàries

Adrián Fernández en l'eixida de l'hospital a Cancún
Adrián Fernández en l'eixida de l'hospital a Cancún / Facebook

Acaba el malson del jove alzirenc que ha estat quasi vint dies ingressat a Mèxic després de quasi ofegar-se en la piscina de l’hotel de Cancún on celebrava la lluna de mel amb la dona i el fill. Adrián Fernández ja ha rebut l’alta i, encara que haurà d’estar uns dies més en este país fins que es consolide la recuperació i fins que acaben de pagar les últimes factures que ha d’abonar a l’hospital privat on ha estat hospitalitzat, la família l’espera a començament de la setmana que ve al seu poble.

Així ho ha comunicat, en una entrevista en Alzira Ràdio, la cunyada, Marta Parada, que ha exercit de portaveu familiar durant les setmanes en què Adrián Fernández ha estat ingressat en l’UCI i després en planta d’un hospital de Mèxic. “Ja ha eixit de l’hospital”, anunciava exultant Marta Parada.

No obstant això, encara es quedarà alguns dies a Mèxic, on també estan la dona, el pare i el sogre per a consolidar la recuperació i acabar tots els tràmits administratius amb l’hospital. Per tant, encara està per determinar la data de tornada, que previsiblement serà qüestió de dies.

“Està bé físicament, s’ha recuperat molt ràpidament”, assenyalava la germana de la dona del jove. “Està millor del que imaginàvem”, apuntava Marta Parada, que ha pogut veure’l en una foto a les portes del centre hospitalari on ha estat, durant alguns dies, entre la vida i la mort.

Així mateix, la portaveu de la família ha tingut paraules d’agraïment per a “l’enorme família d’Alzira”, en referència a la ciutadania que es va bolcar organitzant activitats per a recaptar fons després del clam desesperat de la dona d’Adrián, Sofia Parada.

L’esposa va reclamar ajuda, a través de les xarxes socials, per a recaptar fons per les factures d’entre 8.000 i 12.000 euros diaris, ja que havien sobrepassat les cobertures màximes previstes en l’assegurança de viatge.  

La cunyada d’Adrián ha reiterat l’agraïment de tota la família amb el veïnat alzirenc. De fet, esta mateixa vesprada hi ha convocada una carrera solidària, prevista abans que la família anunciara que no necessitava més ajuda econòmica, que pretenia recaptar fons per a pagar la factura sanitària d’Adrián. L’activitat s’ha mantingut perquè ja s’havien venut molts dorsals. 

També et pot interessar

stats