València celebra la VII Fira Animalista amb més de cinquanta protectores

L'Ajuntament organitza una nova edició d'aquest esdeveniment amb l'objectiu de fomentar l'adopció i la tinença responsable d'animals de companyia

La VII Fira Animalista se celebra a València aquest diumenge

Els animals de companyia són els protagonistes aquest diumenge a València. D'11:00 a 20:00 hores, el tram comprés entre el pont de l'Exposició i el de les Flors acull la VII Fira Animalista, que reuneix més de cinquanta associacions de protecció animal.

Amb l'objectiu de transmetre "la importància de la protecció i el benestar dels animals de companyia", tal com explicat la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, la fira també serveix d'antesala del Dia Mundial dels Animals, que se celebra el dimarts 4 d'octubre.

Com en anteriors edicions, el públic assistent podrà col·laborar amb les associacions que tindran en els seus llocs d'informació diferents productes a la venda, a més de participar en les activitats programades que s'aniran succeint durant tot el dia. Entre les propostes hi haurà xarrades i tallers per a tota la família, inclosos els gossos, perquè aquests "són benvinguts per a gaudir del seu dia", ha ressaltat l'edil.

Activitats destacades, com la tradicional exhibició de la Unitat Canina de Bombers de València i la desfilada de gossos en adopció que busquen una família, també tornen enguany.

També et pot interessar

stats