Investiguen un home que va “pescar” un gat amb un ham a Riba-roja de Túria

L’acusat, de quaranta anys, li va llançar un ham amb esquer on va quedar enganxat l’animal. La col·laboració ciutadana va permetre identificar-lo

L'home, que ja ha sigut identificat, va cometre els fets en el parc fluvial del Túria, a l'altura de Ribar-roja
L'home, que ja ha sigut identificat, va cometre els fets en el parc fluvial del Túria, a l'altura de Ribar-roja / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga, per maltractament animal, un home de quaranta anys que va difondre en les xarxes socials un vídeo on apareixia agafant un gat amb un ham, d'una canya de pescar, al parc fluvial del riu Túria, al terme de Riba-roja de Túria. La col·laboració ciutadana va permetre donar amb l’autor d’aquest presumpte delicte.

La investigació es va iniciar quan els agents de la Guàrdia Civil van tindre coneixement, a través de la col·laboració ciutadana, de l'existència d'un vídeo on s’apreciava que l’investigat preparava un esquer per a enganxar-lo a un ham que hi havia en terra.

En les imatges es veu com el gat, en mossegar l’ham, queda enganxat per la boca i la gola i com tractava d’alliberar-se de l’ham, amb les consegüents lesions, sense que l’home investigat canviara d’actitud. Encara més, en el vídeo es veu com l’home es riu del que està fent i de la situació de l’animal, segons el relat de la Guàrdia Civil.

Els agents de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb policia local de Riba-roja de Túria, van poder identificar l'autor dels fets a partir d’aquestes imatges.

Coincidint amb aquests fets, la Guàrdia Civil recorda com és d'important la col·laboració ciutadana per a perseguir presumptes delictes i evitar que es repetisquen en el futur. Així, han convidat la ciutadania a comunicar fets susceptibles de ser delictes a les forces de seguretat.  

També et pot interessar

stats