Investiguen la mort a tirs d'un home a l'Alfàs del Pi

El crim podria estar relacionat amb el desmantellament d'una xarxa de blanqueig de diners de la màfia russa a la Costa Blanca.

Un home ha mort a l'Alfàs del Pi després de rebre cinc tirs mentre estava a la terrassa d'un restaurant
Un home ha mort a l'Alfàs del Pi després de rebre cinc tirs mentre estava a la terrassa d'un restaurant / Manuel Lorenzo (EFE)

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home de 42 anys assassinat la nit d'aquest divendres en una terrassa de l'Alfàs del Pi, a la Marina Baixa, mentre sopava amb la seua parella.

Els fets van ocórrer a les 21:50 h en la zona de la platja de l'Albir. Un home amb caputxa es va acostar, li va disparar cinc vegades amb una arma curta i va fugir, segons les declaracions dels testimonis presencials a la Guàrdia Civil.

A l'home, que podria ser de nacionalitat albanesa, el van traslladar en estat molt greu a un centre hospitalari, on finalment va morir. La víctima tenia antecedents criminals i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Altea ha assumit la investigació del crim.

L'assassinat ha ocorregut dies després que en una operació del Cos Nacional de Policia s'haja detingut a Altea diversos integrants d'una xarxa russa acusats de blanqueig de capitals i d'intentar infiltrar-se en institucions públiques. Un dels objectius d'aquesta banda era la instal·lació d'un càmping per a autocaravanes de luxe a Altea, a poca distància d'on s'ha comés el crim.

Es tracta de la investigació més important que s'ha fet a Espanya contra les màfies de l'est d'Europa en els últims 10 anys.

També et pot interessar

stats