Intervenen 900 plantes de marihuana en una casa llogada d’Elda

S’ha detingut el presumpte autor per delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Intervenen 900 plantes de marihuana en una casa llogada d’Elda
Intervenen 900 plantes de marihuana en una casa llogada d’Elda

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elda (Vinalopó Mitjà) un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric a l’ocultar una plantació interior de marihuana en un habitatge que havia llogat a principis d’any. S’han incautat 900 plantes i 60 aparells elèctrics per al creixement de les plantes. 

Agents de la Brigada de la Policia Judicial van desmantellar la plantació de marihuana en una planta baixa. L’operació es va fer aquest dijous i s’hi va detindre un home de 42 anys.

Les investigacions que s’han desenvolupat durant l’últim mes van aconseguir determinar l’existència d’una plantació en l’habitatge i van concloure amb el registre de l’immoble i la detenció del presumpte responsable del cultiu. Al registre es van intervenir més de 900 plantes de marihuana en un estat avançat de floració. 

L’habitatge estava enganxat al subministrament elèctric de manera il·legal, per la qual cosa també s’acusa el detingut d’un delicte de defraudació de fluid elèctric. 

El detingut serà posat a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Elda durant aquest divendres.

També et pot interessar