Interceptats dos conductors kamikazes a Alginet i a Moixent en només unes hores de diferència

Un conductor va circular més de 30 quilòmetres en direcció contrària sense xocar amb ningú, mentre que l’altre, que anava begut, va col·lisionar amb dos vehicles a l’autovia

Un vehicle de la Guàrdia Civil transporta l'acusat
Els dos conductors circulaven en direcció contrària de nit i per l'autovia / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha interceptat dos conductors en a penes unes hores i uns quilòmetres de diferència per conduir en direcció contrària per l’autovia. Un era un ancià de 83 anys, al qual s’investiga per un delicte contra la seguretat viària, i l’altre, un home de 59 anys, que triplicava la taxa d’alcohol permesa, i al qual se li imputa aquest presumpte delicte i també el de conduir de manera temerària.

Als dos els interceptaren en horari nocturn, segons han explicat fonts de la Benemèrita. El primer d’ells, el conductor d’avançada edat, va circular més de trenta quilòmetres en direcció contrària per l’autovia A-7 cap a les deu de la nit del 16 de juny. Les primeres telefonades als serveis d’emergència l'ubicaven a Canals, però la Guàrdia Civil no el va poder detindre fins a Alginet.

Allà va organitzar un dispositiu per a aconseguir traure’l del carril contrari. Aquest home circulava en direcció a València, però pels carrils en sentit a Alacant. Ara, se l’investiga per posar en perill la resta de conductors, encara que afortunadament el fet que circulara de nit, quan hi ha menys trànsit, va fer que no xocara amb ningú.

L’endemà, la situació es repetia també a la Costera. A Canals, alguns ciutadans es van trobar amb un conductor que anava en direcció contrària per l’A-35, la carretera que uneix Xàtiva amb Almansa, i van alertar les forces de seguretat.

Fonts de la Guàrdia Civil expliquen que mentre circulava en direcció contrària, aquest conductor va col·lisionar amb un altre cotxe i contra un camió. Quan els agents van aconseguir interceptar-lo, li van practicar la prova d’alcoholèmia i van trobar que triplicava la quantitat d’alcohol en sang permesa.

Ara, després de quedar detingut, se l’investiga per dos presumptes delictes. Un contra la seguretat viària i un altre per conduir begut. 

També et pot interessar

stats